Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Access Consciousness®

Dr. Jeffrey L. Fannin  16 éve vizsgálja az agy működését, de ilyen eredményeket csak a bars kezelés után mért és tapasztalt. EEG-t használt 19 elektródával mért a fejen kezelés előtt és után.
Nem egy elég komolyan meditáló ember nyilatkozott úgy, hogy amíg a meditációban igaz jól is érzi magát, megvan az összhang a csakráiban a testében, de ez csak egy szeparált környezetben és ideiglenesen marad harmóniában.
Addig a Bars kezelés után egyre közelebb kerülünk a tartós harmóniához, ahogy engedjük el a hitrendszereket, nézőpontokat, gondolatokat és érzelmeket. Sokkal fontosabb a valódi tudás és érzékelés.

A meditációk a szívet és az agyat fizikai összehangolódásba hozza, amíg a Bars az Univerzummal is összeköt és harmonizál. A thalamus ami irányítja az összes frekvenciát és ez összeköttetésben van a koronacsakráddal. A tested sejtjei ezen keresztül rezonálnak az energiával.

Jön a mezőből az energia és információ, amit a koronacsakrán keresztül a thalamushoz kerül és innen a sejtekhez. Az Access tanítja, hogy a gondolatok, érzések, érzelmek kb 90 %-a nem a sajátunk, hanem érzékeljük másokét.
De mi a mi saját tudásunk, éberségünk képességünk?

Amikor a Barokat futtatjuk ezek a gondolatok, érzések, hitrendszerek, nézőpontok tisztulnak és a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolják a jelen teremtéseit és a jövő alakulását. A jelen éberségéből fogsz teremteni.

A viedeókhoz van magyar felirat is, állítsd be a jobb alsó sarokban :)

"Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "- Gary Douglas

Hogy férhetnél hozzá egy új képességedhez és adottságodhoz?
Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőséghez?
Mikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és a másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása! és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben. :)

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars technika. Kipróbálhatod, milyen az amikor tényleg felszabadulsz. A jó hír, hogy amit elengedünk, nem jön vissza többé.

 

Régóta tanulok és dolgozok többféle technikával, de eddigi ez a leghatékonyabb lehetőség a tisztulásban és az új lehetőségek teremtésében. Mint amikor egy számítógépet vírustalanítasz és újratelepíted. Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelibbé válik az életed. Mindenki érzi a különbséget utána!
Gyere el és érezd!

Amiket eddig kezeltem általa: alvási nehézségek, migrén, nyirokrák, derékproblémák, kapcsolati gondok, anyagi problémák, különböző egészségügyi és női gondok, munkahelyi problémák, emésztési megbetegedések stb.

bars.jpgMik a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket,  ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

A tanfolyamon megtanulhatod a barok általi tisztulást, elengedést, és tanítok a befogadáshoz, teremtéshez is technikákat.

Ha megtanulod erre is használhatod: http://www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/access-consciousness/mire-hasznalhatod-az-access-bars---kezelest-.html

Itt van néhány videó:
Mi az Access Consciousness Bars? https://youtu.be/uk9KTJL_SZc
Dr. Jeffrey Fannin neurológus beszámolója az Access Consciousness Bars® -ról: https://youtu.be/DgGbFRjqQPk

 

Tanfolyamról: 

http://www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/access-consciousness/access-bars-tanfolyam.html

Access Bars Kezelésről: 

www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/kezeleseim/access-bars-kezelesek.html


Access Testkezelések és tanfolyamok

Vannak Testkezeléseik is 50db kiegészítve nem csak a fejen, de az egész testen is dolgozhatunk, annak megfelelően, hogy milyen akadályokat, feszültségeket, nehézségeket, betegségeket engedünk el az életedből.

 www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/access-consciousness/testkezelesek.html

 

Mini tanfolyamok az életterületeid tisztításához és teremtéséhez:

  • Bőség - pénzügyi tudatosság
  • Kapcsolatok -  baráti, családi, társas kapcsolatok
  • Testkép  - örömtelien a testemben - egység, egészség, önelfogadás
  • Belső Erőfelvállalás


A workshop estek főleg gyakorlással telnek. Tisztítjuk az akadályozó hitrendszereket és blokkokat és új lehetőségeket engedünk az életünkbe.


Bejelentkezés és érdeklődés:

Hatala Ágnes +36-30-7258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com

 

 

 

Cikkek

Új testkezelés-energiák, amiket kipróbálhatsz, megtanulhatsz!

2015.06.17

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Új lehetőségek a testednek :)

2015.06.10

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Access testkezelés - Nyirokmirigyek és hallás regenerálása

2015.04.13

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Az elme és a tudatosság

2015.03.26

Milyen invitálás lehetek neked a könnyebb és örömtelibb életedhez?
 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Access Bars tanfolyam

2015.03.20

Az Access egy nagyon hatékony technika, amivel nincs határ az életedben csak végtelen lehetőségek. Minden egyes nap és tanfolyam ezt mutatja meg.
Nagyobb lesz a befogadásunk, nagyobb a teremtő és generatív energiánk és olyan lehetőségek jönnek a testünkkel és az életünkkel kapcsolatban, amiket eddig nem is gondoltunk volna.
 

Nagyon fontos, hogy Te válassz! Hajlandó lennél elköteleződni az életed mellett?
Hajlandó lennél megnyílni és beengedni még több lehetőséget az életedbe?
Mi minden lehetséges még, amire soha nem gondoltál a munkádban, a kapcsolataidban, a családodban?
Hajlandó lennél befejezni az önkorlátozásodat és a bizonyításokat magadnak és másoknak?

Mindenhol, ahol rosszá teszed magad, hajlandó lennél ránézni és elengedni?

Ha szeretnéd felfedezni ez a csodát, amikor korlátok nélkül élhetsz és felfedezheted valóban mik a képességeid, várlak szeretettel.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Örömért vagy pénzért teremtesz?

2014.12.31

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

DNS megújító, immunerősítő - MTVSS kezelés, vagy tanfolyam

2014.12.21

A következő időpont: 2015.05. 15. 17:00-21:30
 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Mi a Te Értéked?

2014.12.21

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

A RÓMAI TESTTANFOLYAM SZÖVEGÁTIRATA

2014.12.12

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Access Bars tanfolyam- Hozzáférés a tudatosságodhoz

2014.12.01

Időpontok:

2015.01.17. 9:30-18:00

2015.02.07. 9:30-18:00

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness® | Hozzászólások: 0