Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A RÓMAI TESTTANFOLYAM SZÖVEGÁTIRATA

2014.12.12

"Egy másik világ teremtődik jelenleg. Akár a gazdaságról beszélsz, akár a Földön végbemenő változásokról, nem a helytelenségről, vagy helyességről van szó, ez a különbségről szól. Itt van számodra ez a lehetőség ezekkel a különböző testkezelésekkel, hogy egy olyan szintű energiát fejlessz ki, amitől hozzáférhetsz a tudatossághoz és a lehetőségekhez, ami egyenlő a virágzó jóléttel, ahelyett, hogy csak túlélnéd a hamarosan megjelenő változásokat.

Az egyik dolog, amit szeretném, ha meglátnátok az Accessben, hogy a szóbeli tisztítások az éberség szintjeinek, míg a testkezelések az energiának  nyitnak ajtót. Dainnek a Lények energetikai szintézise című tanfolyama lehetővé teszi számodra, hogy egy másfajta energiát generálj, amit nem lehet elpusztítani.

Ez a látomásom az Access-ről: tárjuk ki az ajtót a tudatosság számára, tárjuk ki az ajtót az energetikai képességek számára és tárjuk ki az ajtót energetikai létezésnek, ami annak a forrásává tesz ami hozzájárul egy másik valósághoz, másik időhöz, másik dimenzióhoz és másik anyaghoz.

Amikor elegen lesztek akik hajlandóak vagytok rá, akkor személy szerint az a célom, hogy eljuttassalak azokhoz a képességeitekhez, amik túl vannak az időn, dimenziókon, valóságokon és anyagon. Ahhoz, hogy idáig eljussatok, előtte szükség lesz néhány dologra.

Megvan az út, de még nincsenek meg az embereim hozzá. Ezt választanod kell, amikor választod, ha választod. Sajnos ez mindaz lesz, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges és majdnem mindaz, amit megtagadtál, hogy legyél. Még mindig a te választásod. Arra invitállak, hogy legyél mindaz, ami vagy és ha ezt nem választod, akkor nem ítélkezem. Nem akar mindenki, nem tud mindenki, de lesznek akik akarnak és vannak, akik nehezebbé teszik az életüket.

Nem mindenki kész arra, hogy feladja azt, amit a legértékesebbnek tart ebben a valóságban. Ez mindenki számára más. Van valami, amiről azt gondolod, hogy olyan értékes, hogy ha feladnád, akkor elvesztenéd önmagad. Addig, amíg teljes mértékben nem vagy hajlandó elveszteni önmagadat, nem kaphatod meg azt az önmagadat, ami nagyobb mint bármi amit lehetségesnek véltél. A legtöbbször látom, hogy ki lehetsz; Látom, hogy ki nem akarsz lenni; Látom, hogy ki az, amit teljesen elutasítasz, hogy azzá válj; és azért imádkozom, hogy másképpen válassz.

Nincs hatalmam a felett, hogy mit választasz. Csak vágyhatom neked azt, amit te nem vágysz magad. Akkor is a te választásod. Vagy választod, vagy nem választod, rajtad áll. Mennyire tágas életet szeretnél? Vagy ez az élet nem elég nagy és inkább egy nagy univerzumot szeretnél, ahol nincsen senki más? A te választásod.

Most már tudod, mi a célom. Most már látod, hogy mi az Access látomása és hogy igazán milyenek vagyunk, és nem azt, hogy minek tettetjük magunkat. Nem vagyunk cukik? Valahol mindig is tudtad, hogy több létezik? Az, hogy magadtól megköveteled az hozza meg az eredményt, nem az amit tőlem megkövetelsz.

Én hajlandó vagyok menni, ha te is. Én már el is indultam; te akarsz jönni? Ez nem az, aminek gondolod. Ez nem az, amit értékelsz. Ez valami olyan, ami nem illeszkedik ebbe a valóságba. Minden olyanon túl megy, amiről azt gondoltad  hogy valós. Válassz magadnak. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy megadjuk neked itt a jobb valóságot amire vágysz – több pénzt, több szexet, több kapcsolatot, több autót, több házat, bármit, vagy–van egy másik választásod. Valami aminek a létezését még elképzelni sem tudod. Ha egy nagyobb lehetőségre vágysz, akkor nézd meg mit választasz, nézz rá miért választod és lássad meg hogy mi az, amit igazán szeretnél. Mert addig amíg tudod, hogy mit szeretnél nem jöhetsz arra az útra, amit én járok. A te választásod; a te életed. Éld úgy, ahogy szeretnéd. Támogatni foglak bármit is választasz. Hozzá fogok járulni az életedhez bármilyen módon, ahogy szeretnéd, ahogyan az egész Access is, mert látjuk a benned lévő nagyszerűséget. És te?

Az életedben bármi, amiről eldöntötted, hogy helyes, vagy amiről eldöntötted, hogy helytelen az életedben, az tart vissza attól, hogy az legyél, aki vagy. Ehhez választás szükséges. Hidd el én olyan gyorsan fogok oda eljutni, amilyen gyorsan  csak tudsz. Erről sosem beszéltem azelőtt. Sok időt töltök azzal, hogy ne tegyem az Access-t egy jelentőségteljes szektává. Van választásod. Most valami megnyílt itt Európában, Dublinban és Rómában és létrehozta ezt a lehetőséget, ezért beszélek erről. Sajnos ezt megköveteltétek; Most megadom ezt nektek. Bármit is jelentsen ez nektek -rendben van. Ez csupán egy kibaszottul érdekes nézőpont. Rendben?" - Dr. Dain Heer

(2008 OKTÓBER)