Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Access Bars tanfolyam- Hozzáférés a tudatosságodhoz

2014.12.01

Access Bars tanfolyam- Hozzáférés a tudatosságodhoz

Akár azzal hívnak fel, hogy semmi sem működik az életükben, akár egy életterület blokkolódásával, vagy betegségekkel minden területnél az a fontos, hogy a mögötte lévő energetikai traumákat és blokkokat is tisztítsuk. Így fog teljesen hozzájárulni az öngyógyító folyamatok beindulásához a testében és az életében. A legtöbben meglepődnek, hogy akár egy kezelés is mekkora változást hozhat az életükbe. Ez mind a lelki, mint a testi gyógyulásban segít.

Nekem az a tapasztalatom, hogy régóta tanulok és dolgozok többféle módszerrel (kieneziológia, pránanadi, parapszichológia, aura-soma, agykontroll), de eddig ez a leghatékonyabb a tisztulásban és az új lehetőségek teremtésében. Mint amikor agyad számítógépét vírustalanítod a blokkjaidtól, és újratelepíted új lehetőségek teremtésével. Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válik az életed.

"Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosságnak a hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "- Gary Douglas

 

bars-kep.jpg

 

 

Mi lenne, ha véglegesen el tudnád engedni az életeken, generációkon át ismételt mintákat, elvárásokat, traumákat, korlátokat, akadályokat, esküket, fogadalmakat?

Mi lenne, ha végre szabadon lélegezhetnél, örömmel élhetnél, és könnyedén teremthetnél?

A mindenségben végtelen választásaink vannak, de eddig ezekkel a blokkokkal elrejtettük magunk elől. Ez a tanfolyam segít ezeket tisztítani és észrevenni, ki vagy Te mindez alatt?

Ha őszinte vagy magadhoz, választanád ezt a helyzetet, amiben most benne vagy?

Mi lenne, ha bármit behívhatnál helyette?

Mi lenne, ha megváltozhatna? Tennél érte? Tennél magadért és az életedért?

 Ezeket úgy fogjuk elérni, hogy tanultok egy módszert, ami segíteni fog az akadályok elengedésében, úgy hogy barokat fogunk futtatni a fejeteken és a testeken, hogy ez a blokkoló energiamintázat átalakulhasson és kitisztulhasson.

 

Mik a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket,  ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

 

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

A tanfolyamon megtanulhatod a barok általi tisztulást, elengedést, és tanítok a befogadáshoz, teremtéshez is technikákat.

Két kezelést fogsz adni és kettőt kapni, hogy megtanulhassátok érzékelni a pontokat.

Hogy lehetne még könnyedebb és örömtelibb az életed?

Akik elvégzik, nem csak önmagukon segíthetnek általa, hanem kezelhetnek is vele.

Oklevéllel rendelkező, regisztrált terapeuták lesznek.

Hogy férhetnél hozzá új képességeidhez és adottságaidhoz?
Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőséghez?

 

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben. :)

Időpontok:

2015.01. 17. 9:30-18:00

2015.02. 07. 9:30-18:00

4-6 fő jelentkezése esetén vidéken is szívesen megtartom.

Befektetés önmagadba : 2015 januártól 48.000.- Ft/fő

15 éves korig ingyenes, 16-17 éves korig 24.000.- Ft

Ismétlőknek is 24000.- Ft

Bejelentkezés:

Hatala Ágnes

+3620-3292332

onfejlesztonaplo11@gmail.com

Szívesen látlak! :)

" Az életben minden könnyedén, örömmel s ragyogva árad felém"

Hogy lehetne még ennél is jobb?