Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

FACELIFT - Access energetikai ránctalanítás

2014.10.16

Ez az eljárás egy csodálatos módja az arc megfiatalításának, és az öregedés jeleinek visszafordításában. Nem csak az arcra, de a test egészére is hatással van.

facelift-agi.jpg


3 alkalom általában már látható eredményt hoz,
20 alkalom után teljesen beindul a regeneráció, és sokkal fiatalosabbakká válunk.

 

Fantasztikus folyamat, mely feszesíti, és visszafiatalítja az arcot (és a testet), és mindezt műtét, injectio, , krémek, gépek segítsége nélkül teszi.

A Face Lift-kezelés 28 egyéb energiát tartalmaz, amiben az MTVSS már önmagában is egy hatalmas energetikai oldás.

Milyen lehetőség van ebben kozmetikusoknak és masszázs terapeutáknak ?

Sejtfiatalító kalandok avagy Access Facelift Energia:
A Facelift kezelés, ami szintén egy "ajándék" s a befogadás energiáin alapul, után megfiatalodva"ébredünk" fel.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy lelkének belső szépsége kint is ragyoghasson, avagy aki szeretné, hogy a tükörből fiatalabb és energikusabb énje nézzen vissza!
Természetesen az egész testre hat, így minden kezelés egyénileg (kívánságra) alakítható.
Az "Access Energetic Facelift" egy csodálatos, kellemes módja arcunk megfiatalításának, vitazilálásának és az öregedés jelei visszafordításának. Ez egy, a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van.A szervezetünk csodálatos!

A testünket - többek között - arra használjuk, hogy információkat észleljünk és ezek alapján kialakítsunk egy bizonyos meghatározott képet önmagunkról, a környezetünkről és a kettő viszonyáról

Az "Access Energetic Facelift" használata során számos olyan energiát használunk, amelyek elősegítik azt, hogy testünk, szellemünk és lényünk teljes erejére és potenciájára ébredjen és ezeket maximálisan kiaknázza úgy, ahogy azt eddig még elképzelni sem mertük.Ezek olyan energiák, amelyek képesek megváltoztatni nemcsak a tested és TÉGED, a személyed, de a te vitalitásod tisztaságával hatással lesznek a környezetedben élőkre és az ő egészségükre és életerejükre is.

28 energiát behívó nagyon hatékony testkezelés.
Elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és az egész testen is. Hegek, foltok és ráncok halványodása, eltűnését tapasztaljuk a folyamatos kezelések során. 5-20 alkalommal már maradandó hatást érhetünk el.

Hogy lehetnél megengedésben a fiatalodással?
Hogy engedhetnéd el az összes korlátozó nézőpontodat, hogy a testednek öregedni kell? Mi lenne, ha visszanyerhetné fényét és feszességét?

Önbizalom, önértékelés tisztításával.

Tapasztalatok:
Égési hegek eltűnése, 58 éves anyukám bőrének csodás fiatalodása, ütés utáni csontdudor visszahúzódása (már 2 éve ott volt), bőrfoltok (anyajegy, szemölcs) halványodása, eltűnése;
a bőr rugalmasságának visszaállítása; fényesebb kisugárzás, sugárzó bőr, amiket már egy kezelés után is észlelhetünk és a kozmetikusnak is feltűnik. :)

Befektetés magadba:

Kezelés: 1,5-2 óra 15.000.- Ft (önbizalom erősítéssel és önkép problémák oldásával)

5 kezeléses bérlet 60.000.-Ft

Tanfolyam: 6 óra  25.000.- Ft ilyenkor 1 kezelést kapsz egyet adsz és megtanulod áramoltatni az energiákat magadon és másokon is. Oklevelet kapsz és regisztrálva leszel.

 Bejelentkezés:

Hatala Ágnes
Access Bars&Body Facilitátor
+36307258943
onfejlesztonaplo11@gmail.com