Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Interjú a VNTV-n Jakab Istvánnal és velem az Access Bars-ról

2015.09.25

Hatala Ágnest kérdeztük az Access Bars kezelésekről:

Kilépnél a régi energiákból, hogy új lehetőségeket is választhass?

 

1. Hogyan vezetett az út ehhez a technikához?

Már gyerekkorom óta érdekel minden ezotériával, gyógynövényekkel, mágiával, természetgyógyászattal kapcsolatos téma.
Tanulmányaim az Agykontrollal kezdődtek 18 éves koromban, így már 20 éve foglalkozom az önfejlesztés területeivel. Sokat segítettek a tanulmányaimban is és a gyerekkori minták letételében valamint a munkahelyi stressz kezelésében is. Később mikor már magabiztos lettem a gyógyításban, egyre többen jöttek hozzám kezelésre is.
Az Access-el az a tapasztalatom, hogy régóta tanulok és dolgozok többféle technikával (kineziológia, pránanadi, parapszichológia, aura-soma, agykontroll), de eddig ez a leggyorsabb és leghatékonyabb számomra és a klienseimnek is a tisztulásban és az új lehetőségek teremtésében. Az önkorlátozó akadályok alól szabadulhatunk fel, így megláthatjuk a lehetőségeinket, és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válhat az életünk.
Az Access a tudatosságról szól. Eszközei segítségével saját tudatosságunkhoz férhetünk hozzá, aminek hatásaként, következményeként a test is meg tud gyógyulni. Az elméből és a testből ezekkel a kezelésekkel elengedhetők a félelmeinket, ítélkezéseinket és bírálatainkat hordozó hitrendszereink, a minket nem szolgáló érzelem mintáink. Az önbüntető blokkoktól - mint például a bűntudat, az önértékelési problémák, a magány, a hiány állapotok, a szorongás, vagy elkülönülés - való megszabadulás megváltoztatja az életünket. Ezt követően tudnak megérkezni az új lehetőségek is az életünkbe. A kezelés igénybevételével az elengedésen túl kialakul az újonnan érkező lehetőségek megengedésének, elfogadásának és befogadásának tudatos szándéka is.

2. Hogy jutottál el az Access Bars-hoz?

Az Access Consciousness-nek több eszköze van, az egyik része az, hogy kérdésekben élünk, és nekem először ez tetszett meg. Kérdésekkel tisztítunk és kérdésekkel teremtünk. Azt vettem észre, hogy milyen könnyen tudok elengedni és kilépni a régi energiákból. A kérdések pedig teret adnak sokkal több lehetőségnek, mint amit valaha is elképzeltünk és gondoltunk.
A másik eszköze az Access Bars, ami 32 pont érintését jelenti a fejen. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, nézőpontokat, amiket életek során eltároltunk (egyetértettünk, vagy ellenálltunk velük).
Először azért tanultam meg, mert a kliensek újra és újra visszaestek a régi mintáikba, az Access viszont segített abban, hogy a régi blokkokat, amit kitisztítottunk a kezelés során azt véglegesen le tudjuk zárni. Így a múltnak a korlátai, ítéletei, bírálatai egyre kevésbé hatnak a jelenükre és a jövőjükre.

3. Amit mondasz, abban az a legcsodálatosabb, hogy le lehet zárni elmúlt eseményeket, amelyek a tudat alattiban vannak beékelődve. De milyen módon is történik mindez?

A Bars kezelés vége szól erről. A 32 Bars pont különböző területei az életünknek, pl: pénz, kontroll, életformák, szexualitás, kreativitás, gyógyulás, remények, álmok, kedvesség, kommunikáció stb. Ahogy ezeket a pontokat érintjük, akkor az ezeken a területeken lévő nézőpontok, hitrendszerek, gondolatok, érzelmek, amelyeket életeken át görgetünk tisztulnak, és az agy elkezdi elengedni ezeket berögzült gondolatokat. Több olyan visszajelzés is érkezett kezelés közben, mintha moziznának; az agy szelektálja, mit enged el, és felvillanhatnak ezek a képek, gondolatok, érzelmek. Megrándulhatnak a test különböző részei is, ahogy a berögzülések, beszűkülések oldódnak, tisztulnak belőle. Mivel a kezelés nagyon mélyen dolgozik, így sokan el is alszanak közben, így a test könnyebben tud elengedni. A lezárással egy újrarendezést érünk el, amivel azt érzékeljük, hogy egyre távolabbra kerülnek olyan korlátozó játszmák, amikre régen reagáltunk, de most már nincs jelentősége.
Nagyon lényeges szempont, hogy a kezelés nem csak átmeneti megoldást nyújt egy adott élethelyzetünkre, hanem amit kitisztítunk a testünkből, az elménkből, az már nem jön vissza többet. A kezelés eredményeképpen a test szerkezete is maradandóan megváltozik. A tudatosság megjelenésével életünk mindennapjaiban ténylegesen több teret és lehetőséget tudunk teremteni magunknak, közel tudunk kerülni és maradni a tartós harmóniához. A múlt megélései pedig egyre kevésbé befolyásolják a jelen teremtéseit és a jövő alakulását.

4. Milyen színterein veszel részt ennek a technikának?

Az Access Consciousness – nek az eszközei a kérdések és az Access Bars mellett, alkalmazom az Access Body testkezeléseket is. Access Bars kezelésekkel az életterületeink változásához járulunk hozzá, amíg a Body kezelések a test fájdalomintenzitásait, diszharmonikus mintáit és beragadt nézőpontjait oldják fel. Több, mint 50 testkezelésről beszélünk az immunrendszer regenerálásától, a mások mintáinak kitisztításán át, a látásjavításig, fiatalításig nagyon sok mindent tudunk a mögötte lévő lelki traumákkal együtt tisztítani általuk. Felszínre hozzuk az elrejtett energiákat is a testből.


Aki változást szeretne az életébe, azokat szeretettel várom,
• mind egyéni kezelésekre,
• mind az Access Bars és Body tanfolyamokra;
• valamint a cégeknek is tartok egyéni és csoportos nézőpontváltó tréningeket és kezeléseket, a hatékonyabb, eredményesebb és stressz mentes munkáért.

Interjú Jakab Istvánnal és velem a VNTV-n:

http://www.vntv.hu/2015/09/a-te-eleted-a-te-valasztasod-belepes-az-ongyogyito-tudatossagba-az-access-bars-segitsegevel/


Érdeklődés, bejelentkezés:

Hatala Ágnes +36307258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com