Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2014. A Szerelmetesség Éve

2014.02.09

truelove2.jpg2014. A Szerelmetesség Éve

2014. a Szerelmetesség Éve lesz, bár ez nem azt jelenti, hogy mindenki szerelembe esik ebben az évben, hanem azt, hogy nagyon sokan. Itt arra utalunk ezzel, hogy a szerelem egy olyan energia, amelyet az emberek a szerelmet az érzelmeikből fordítanak le. Nagyon könnyű eltévedni ebben, mert zavaros érzelem a szerelem. Nehéz azt eldönteni, ki az, aki szeret bennünket és ki az, aki nem és mennyire vagyunk szeretve vagy mennyire nem az emberek által és milyen helyzetekkel és kapcsolatokkal rendelkezünk ehhez, beleértve a Forrással való kapcsolatunkat is. De az a szerelem, nem energia, amely ítélkezésen, nem egyenrangúságon alapszik, hanem az, amely kitartóan ragaszkodik a szeretetteljesség jelenlétéhez, amely egyensúlyba hoz bennünk ennek az energiájával. Készüljünk fel tehát erre a folyamatos tartó erőteljes állapotra, amit 2014 hoz magával, és amely a január elsejei Új Holddal kezdődik el.

Átjutni a tű fokán Az „Átjutni a tű fokán” említett idézet a Bibliából, Máté 19.24 alatt azt mondja: Könnyebb a tevének átjutni a tű fokán, mint egy gazdagnak belépni az Isten országába.” Én azt hiszem, hogy a „gazdag ember” hivatkozás egy félrefordítás, és talán helyesebb lenne erre a terheit cipelő emberre utalni. A Terheken itt egyszerűen a karmára, bűntudatra, szégyenre és minden olyan dologra utalhatunk, amely megterhelnek minket és utalhat milliók fájdalmaira is. lehetetlen számunkra az, hogy a magasabb dimenziók felé vezető keskeny portálokon a karmánktól való megtisztulás nélkül haladjunk át, amellyel a múlt terheit hordozzuk.

Mi mindannyian a 2012 és 2013-as éveket azzal töltöttük, hogy megszabaduljunk ezektől a terhektől. Ebben az évben még további segítséget fogunk kapni, hogy el tudjuk hagyni a még eddig megmaradt korlátainkat, hogy átjuthassunk ezeken a dimenziós portálokon (a tű fokán!). Semmi olyan nem történhet viszont, ami megsérthetné a szabad akaratunkat, ami még akkor is érvényben marad, amikor úgy érezzük, hogy nincs választási lehetőségünk bizonyos kérdésekben. 2013 olyan év volt, amely kihívásaival és számos nagyon nehéz életleckéivel olyan felismeréseket, tapasztalatokat hozott melyek elfogadása átalakított bennünket. Így léphettünk tovább egy multidimenzionális útra, a múlt terheitől megszabadultan. És ez az a terület, amely még 2014-ben és azt követően dolgozni fogunk.

Nem szükséges már tudatosan megtapasztalni a belőlünk felmerülő összes fájdalmainkat, de ha így, akkor a nehezebb utat választjuk. A könnyebb utat választani azt jelenti, hogy hagyjuk egyszerűen csak a dolgainkat, hogy feljöjjenek belőlünk, és engedjük meg magunknak azt, hogy velük együtt követjük az utunkat, vagy egy másikat választunk magunknak.

2014 forgóajtaján, bizonyos dolgaink elhagynak bennünket, míg mások arra várnak, hogy elfoglalják a helyüket. Ne feledjük el azt sem, hogy amitől még meg szeretnénk megszabadulni, az nagyon is dühös/mérges lesz, hogy el kell távoznia. Új Fény, energia, emberek és helyzetek készek belépni az életterünkbe, amelyet úgy teremthetünk meg számukra, hogy elengedjük a sűrűbb energiát az életünkből. Kiterjedve az Én Vagyok Jelenlétébe 2014-ben megjelenő ajándékok közül, valami olyan új minőség jelentkezik, amely beleilleszkedik az év nagy témáiba. Ez nem más, mint kiterjedni az Én Vagyok jelenlétébe. Ez azt jelenti, amire annyiszor utaltunk, mint összekapcsolódni a Forrásunkkal. De ez most még fontosabbá válik a számunkra azzal, hogy az eddig kihangsúlyozott új paradigmákat és energiába elmozdulást, az új dimenziók lényeként összhangba hozzuk a felemelkedési utunkkal, és mint egy dinamikus, erőteljes és határtalan szellemi létezőként egy sokkal magasabb tudatosságba kerüljünk át. Tehát öleljük át/fogadjuk magunkba a kiterjedt Én Vagyok Jelenlétét, mert ez lesz a következő lépés a felemelkedési utunkon, és vele lehet eligazodni a következő évtizedekben, de mindennek nagyon erőteljes alapjait, 2014-ben kell létrehoznunk. Négy részből áll mindez: Tervezés/Szándékozás és Integrálás Összehangolás Megengedés és Hitelesség/Eredetiség (Teremtői) Mesterség és Megnyilvánítás Ezek így foglalhatóak össze röviden.

 

Bővebben és a folytatás itt: www.foldicsillagok.hu/index.php

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.