Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Figyelem és kommunikáció

2013.10.30

198606_363431717069117_506214333_n.jpgNagyon nem mindegy, hogy valakiről úgy gondoskodsz és szereted, ahogy a te elképzelésed, vagy úgy hogy figyelsz a másik igényeire is.

Az előbbi ahogy gondolkodunk a szerelemről az utóbbi az igaz szerelem. Valódi szerelemben figyelsz a másikra, hogy valójában mire van szüksége, mi esik jól neki és nem erőltetsz rá olyan dolgokat, amihez nincs kedve.

Ha tudsz figyelni, tudsz hangolódni is a másikkal és a szeretkezés is egy másik minőségbe kerül Ahogy Müller Péter is írja az új könyvében;

"A Nő - még a legérzékibb nő is - a lelkével szeret igazán. Nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Minden olyan ölelés, amely csakis az erogén zónák ügyes ingerlésén alapul, kevés neki. A nő erogén zónája a LELKE!"

De a férfiaknál is nagyon fontos a támogató figyelem.

Tegyétek fel egymásnak ezeket a kérdéseket;

Mire van szükséged?

Hogyan éreznéd jobban magad?

Mit tehetek érted?

Lehet szívesen megbeszélné az érzéseit, de lehet, hogy csak egy ölelésre vágyik, vagy egy pár bátorító szóra.

Senki nem mondta, hogy könnyű egy párkapcsolatban élni, de ha ráhangolódsz a másik Igaz Énjére, megláthatod a csodát. Ha meg van a kölcsönös szerelem, akkor nincs olyan, amit ne tudnátok megoldani! Bízzatok magatokban és egymásban! Ha problémátok van a másikkal, akkor se vádaskodj és hibáztasd, hanem próbálj meg szeretettel kommunikálni a saját érzéseidről beszélni, hogy benned ez mit okoz és hogy mit kérnél a másiktól, hogy jobb legyen.

Bővebben az Önfejlesztő Napló 2013 - Emeld a Fénybe kapcsolataidat

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.