Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogy lehetnél életed irányítója, Mestere?

2014.04.09


tiszta-szeretet.jpgAzért vagy itt ezen az oldalon, mert Mesterré szeretnél válni - az életed, lényed mesterévé.
Miért félelmetes vállalni a felelősséget magunkért és az életünkért?
Miért várjuk meg, hogy minden káosszá váljon körülöttünk?
Aki olvassa a naplókat, főleg ebben az évben arról írok, hogyan találd meg önmagad, hogyan irányítsd te az életed és az energiákat! Hogyan válj mesterré!!!
Azzal tudod megtenni ezt, hogy Te vagy a domináns energia a testedben és az életedben, te irányítasz mindent benne. Ennyi a felelősséged!!
Eddig azt tapasztaltuk, hogy kicsi korunk óta megmondják mit tegyünk, hogy viselkedjünk és mit csináljunk. Mi helyes és mi nem az, és közben teljesen elveszítettük a kapcsolatot magunkkal.
Ha végre elkezdesz önmagadra figyelni, arra mi a jó a testednek és lelkednek, akkor választhatsz egy könnyebb és örömtelibb életet.

Ha megéreznéd ki vagy te, ki az a végtelen lény, soha többé nem akarnál lemondani róla.
A tested mindig is érezte az energiák rezgését, csak nem figyeltél rá. Pedig csak érezd meg milyen, amikor az erdőben sétálsz? Hogy kapcsolódnak a sejtjeid, a molekuláid energia rezgése, a fák-növények -állatok rezgéseihez. Ugyanez a kapcsolat fennáll a kapcsolataidban az emberekkel, a munkáddal, hiszen minden energia és rezgés.
Mi lenne, ha ezt nem akarnád megmagyarázni, csak megérezni? Mi lenne, ha ezekre a rezgésekre figyelnél inkább?
Meg tudnád változtatni a helyzeteteket? Mi lehetsz hozzá?
Milyen új lehetőségek támogatnának a továbblépésedben?
Hogy lehetne még könnyedebb és örömtelibb az életed?
Kérdezz! és figyelj a lehetőségekre, amiknek teret adtál általa. Nézd meg milyen hozzájárulás lehet a továbblépésedhez ez a lehetőség? Ha könnyed és örömteli számodra, akkor válaszd ezt! Tegyél bele energiát és működtesd, hogy manifesztálódhasson az életedben.
Az kevés, hogy kérsz. Az energiákat irányítanod és működtetned fontos.
Nehéz így írni róla, mert ha végre megérzed ezt a könnyed - örömteli valóságot akkor a folyamatos áramlásban és változásban létezel, ami az élet maga. :)
Minden nap új csodákat hozhat.
Te választanád ezt magadnak?

Ezeket tanítom mostanában a kezeléseim, tanfolyamaim és workshopjaim által és az  új könyveim is ebben a szellemben íródnak.
Hamarosan megjelenik egy ajándék kis könyv  - Varázslat címmel, ami abban fog segíteni hogy megláthasd a boldogságod kulcsa a te kezedben van és ezt hogy érheted el.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.