Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan írjuk át a kapcsolati energiáinkat? - attitűd változtatás

2014.02.04

hagamos-un-trato2.jpgAkár kezeléseket, meditációkat vagy tanfolyamokat csinálok mindig alap, hogy a családi, kapcsolati energiákat rendbe tegyük, hiszen a gyökerek, a család nagyon fontos.

Milyen energiákkal, érzelmekkel fordulsz a párod, gyermekeid, szüleid felé? Idegesítenek, bosszantanak a tétlenkedésük miatt? Ha negatív attitűddel, elvárással vagy velük, hogy várod, hogy máshogy reagáljanak?

Női-férfi kapcsolatokban alap hiba, hogy a nő úgy gondolja, nem számíthat a férjére, hogy megcsináljon valamit és neki áll megoldani. A problémamegoldás férfi energiaminőség. Igen, van amikor nekünk nőknek is fontos megtennünk, de ha van társunk, akkor miért ne élhesse mindenki a saját minőségeit? Mi lenne, ha megengednéd neki a férfiasságát? Mi lenne, ha megtanulnál kérni? Mi lenne, ha mosolygósan odamennél hozzá és elmondanád neki, hogy mennyire bízol benne, hogy ő ezt ügyesen meg tudja oldani. Megérted, hogy nagyon elfoglalt, de annyira sokat segítene neked, ha megszerelné a csapot. Ugye teljesen más energiája van, mintha magadban puffognál, hogy ma sem csinálta meg. Ez csak ellenállást, ellenségeskedést és dacot vált ki. Kedvesség, mosolygás, örömtelien, megértően, bizalommal, kérlek, szeretettel. Mi lenne, ha ezekkel az energiákkal mennél haza.

Ha a kapcsolataidban az értékekre fókuszálnál a hibák helyett? Mit szeretsz benne?

Ha már szeretetet küldenél előre a családodnak, hazafelé, hogy milyen jó lesz velük lenni. Hogy milyen szerencsés vagy, hogy ők vannak neked. Hogy a szüleidnek is hálás vagy, azért, amit adtak neked? Hogy létezhetsz általuk!! Vagy otthon örömmel szeretettel várnád haza őket. Mennyivel üdítőbb ilyen otthonba érkezni és töltődni. :)

Mindenki a maga módján végzi a feladatait, de mennyivel könnyebb lenne, ha ezt egy szeretetteli környezetben tehetnénk?

Tedd fel a kérdéseket és engedd, hogy az Univerzum válaszoljon lehetőségekkel:

Hogyan lehetne örömtelibb napom, életem, kapcsolataim?

Mi lehetek hozzá?