Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Integrálás - Befogadás

2013.11.06

feminin2.jpgMennyi minden ellen lázadunk, tiltakozunk és mégis itt van az életünkben.

Mi lenne, ha elfogadnánk és beintegrálnánk az életünkbe?

Igen, ez az életem része, mert itt van a jelenemben. Benne van mindenféle férfi (apa képek, férfi társak), vagy női (anya képek, barátnők) minta, tapasztalás.

Benne van a szegénység, gazdagság, hiány - a bőség különböző aspektusai, vagy akár a betegség is.

Ezek a tapasztalataid. Azért voltak és vannak, hogy tanítsanak. Mind a részed.

Mi lenne, ha most azt választanád, hogy ok, gyere, Elfogadlak, Befogadlak. Integrálódj a Lényemmel. Nem tiltakozok és ellenállok tovább.

A téma minden változatát fogadd be, ami eddig része volt az életednek és amire vágysz is.

Amire szükségem belőled a fejlődésemhez és az örömteli életemhez, az maradjon, a többi távozzon, elengedem - vissza az Univerzum körforgásába és alakuljon szeretetté. Hiszen minden csak energia, érzések, lenyomatok, félelmek.

Ha elfogadod, hogy ezek is Te vagy és szembenézel vele, tovább már nincs jelentősége. Nem adsz tovább energiát az ellenállásnak és a félelmeknek, hiszen megengedted, hogy legyen. Most fogsz tudni igazán továbblépni az életed bármelyik területén.

Om mani peme hum :)

Saját példám:

Folyamatosan tiltakoztam az apám és a gyerekkori férfiminták ellen, hogy nem akarok ilyen társakat, persze főleg hasonlóak jöttek, különböző aspektusokból; úgy néztek ki, olyan tulajdonságokkal rendelkeztek, olyan hibákat követtek el stb. Onnantól, hogy teljesen elfogadtam, hogy igen ő az apám, igen ő a pót apám, igen ők voltak a férfi társaim, igen mindenki jöhet, mindenkit befogadok - integrálódhatnak a minták és a szerepek a lényemmel. Amire szükségem van belőlük maradjon, amire nincs mehet, elengedem az Universumba. Az a Férfi jöjjön, aki a legjobb nekem!

Ugyanez a bőséggel. Mit szoktunk mondani, én bőségre vágyom, nem értem miért vagyok szegény. Én ebből ki akarok lépni. Hogy jutottam idáig? Mi lenne, ha most azt fogadom el, hogy hiány van az életemben, az anyagi bőség hiánya. Ok ez is az életem része, most ezt tapasztaljuk meg. Ez így van jól. Volt amikor a bőséget éltem, most ez van. Akkor jöjjön a bőségnek, anyagiaknak minden aspektusa (ebbe bele tartozik minden hiány, szegénységég, nélkülözés is) befogadom, elfogadom, jelen lehet az életemben. Maradjon, amire szükségem van az örömteli életemhez,  és távozzon, amire nincs.

Bízz magadban és a Rendben, hogy minden úgy alakul, ahogy a legjobb neked, csak engedd meg! :)

Helyetesítsd  és alakítsd át úgy, hogy neked a legjobb legyen :)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.