Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nem menekülhetsz el a feladatod elől.... :)

2013.10.24

onbizalom.jpgNem menekülhetsz el a feladatod elől.... :)

Nézz szembe vele és tegyél érte!!

Igen, tisztulás időszakát éljük, de ráláttál-e már, felismerted-e, hogy mi az a feladat, amit még meg kell oldanod ahhoz, hogy tovább léphess a célod eléréséhez? Azt hiszed mindent megtettél és már nem is akarsz vele foglalkozni, de akkor miért nem tudsz haladni? Miért jön újra és újra elő? Nézd meg mi feszít a legjobban?

Fontos felismerned ezt a feladatot!! Nem menekülsz el, nem fordítasz hátat, nem söpröd be a szőnyeg alá, hanem végre szembenézel vele és kihozod belőle a maximumot.

Menj bele és tegyél meg mindent, hogy nyugodtan mondhasd és érezhesd; a feladat lerendezve -tényleg mindent megtettem, amit tudtam. És érezd is, hogy ez így rendben van. Akkor biztos eljön a következő lépés.

Azért kapjuk ezeket az embereket, mert bevállaltuk velük a feladatokat. Vagy karmálisan le kellett rendezni, vagy azért hogy segítsünk majd nekik és magunknak a továbbfejlődésben - ez mindegy. A lényeg, hogy ott van a helyzet és nem menekülhetsz el. Tudd, hogy képes vagy rá és meg tudod oldani!!!! Különben nem vállaltad volna fel. Nem tudsz valamit úgy tisztán elengedni, hogy nem tettél meg mindent az ügy érdekében. Lehet ez egy barátod, kollégád, főnököd ébresztése, ártó emberek energiájának leállítása, beteg szülők, gyerekek, állatok, segítése stb. Teljesen egyedien nyilvánulnak meg, és mutatják, hogy milyen feladatod van jelenleg.

Benned van az ERŐ és a Szeretetet, hogy felismerd, felold és elengedd!! :)

Ha nem találod a saját akadályod, szívesen segítek rálátnod kineziológiai és energetikai oldással.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.