Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Önmagam teljességét választom!

2017.06.03

Mennyire választasz fél megoldásokat ebben a valóságban? Működik ez neked? Azt kapod általa, amit valóban szeretnél? holyag.jpg
A tested egy élő érzékelő organizmus mindenről adja neked az információkat

  • Arról is ami körülötted zajlik
  • Arról is ami benned zajlik 
  • És a kettő konfliktusáról is

Mennyi mindent mondunk és nem azt éljük?
Mennyi mindent érzékelünk és nem ismerjük el?


Én azt veszem észre, hogy kértem a testemtől együttműködést és tisztánlátást az életemben, és mindenről adja az információkat.

Ugye az Access Consciousness nézőpontja szerint nincs olyan hogy fajdalom, hanem energia-intenzitások vannak.
Ez nem mindig kellemes (pl. fájdalmak, betegség tünetek a testedben, amik mind információk, hogy figyelj, nézz rá, mutatom). Mindezt kérheted, hogy legyen könnyedebb. Mindenhol, ahol jelentőséget adtam az intenzívnek, hajlandó vagyok eltörölni. Itt és most a könnyed tisztánlátást választom.


Az információk mindig felbukkannak ha kész vagy rá (itt van az idő), hogy meglásd és (el)engedd.


Nekem a mostani feszülésem, ami a teljes gerincem és hátam feszülésébe nyilvánult meg, arról szólt, hogy engedjem meg a teljességet. Mindenhol, ahol összefeszül bennem a rend és a káosz - a hogyan illene, hogyan kellene és az Önmagadként létezés-, hajlandó lennél feladni és eltörölni, mint energiát?

  • Megengedem Önmagam teljességét (a jó, a rossz, a csúf énem és minden választásommal együtt)
  • Megengedem a Családom, szüleim, testvérem teljességét (menj végig mindenkin aki eszedbe jut)! Mennyire működsz még a családod sérelmeiből, hogy mivel bántottak, mit nem adtak meg? Mennyire keresed még másokban, amit nem adtak meg, ahelyett, hogy önmagadnak megadnád?
  • Megengedem a férfiak, nők teljességét, hogy önmaguk lehessenek! Mennyire hibáztatod a nőket, a férfiakat, azért hogy valami nem működik az életedben?
  • Megengedem a világ teljességét! Minden és mindenki a világban adhat neked, ha elismered a nagyszerűségét és fogadod a hozzájárulását. 

 

879.jpg

Hogy lehetek még könnyedebben teljességben önmagammal? 
 

Hogy kaphatok mások által többet önmagamból? 
 

Hogy adhatok nekik többet azáltal hogy önmagam vagyok?

 

 

Írta: Hatala Ágnes (www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu)