Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pártfogók - Kik a Pártfogók, Segítők az életünkben?

2013.08.22

Azok, akik előrébb viszik az életünket bármilyen módon. Lehet ez egy odavágó mondat, megjegyzés, lehet ez egy nagyobb segítség, ajándék, vagy akár egy kirúgás, elutasítás is. Mind a kettőre szükségünk van, de a legtöbbet az utóbbitól kapjuk, azért mert rengeteg tanítást, felismerést hozhat.

Elmondom a saját példámat: Volt egy férfi, aki nagyon tetszett nekem, de mégsem a párkapcsolat volt nekünk szánva, hanem tanítani választottuk egymást. Már az elején semmi sem úgy működött, mint a régi kapcsolatoknál, és ez megtanított elengedni az elvárásokat és a függést. Ugye tapasztaljuk, hogy az új energiában semmi sem működik úgy, mint régen és ez egészen addig feszültséget okoz, amíg meg nem látod a tanítását.

Amikor benne voltam úgy éltem meg, hogy „belém rúg” amikor elutasított, mint nőt, aztán mikor rájöttem, hogy barátként sem számítok neki – ez volt a legnagyobb bánat - , és amikor kollégaként sem értékelt akkor megvolt a harmadik pofon. De mindegyik tanított nagyon-nagyon sokat.

Hiszen senkitől nem várhatunk semmit!!! Annyit vehetünk el, amennyit ad és annyit adhatunk, amennyit kér!!

Nem várhatom el, hogy szeressen, hogy tiszteljen, mint barát, vagy mint nő. Később talán rájön mit veszített, de nem szabad erre várni. Megtanultam, hogy Én értékeljem, aki vagyok, ahol tartok, és akik körülöttem vannak. Megtanultam, hogy ne kergessek illúziókat, és hogy meglássam a mindennapjaimban a csodákat.

Amikor dolgozni sem tudtunk együtt, akkor rájöttem, hogy nem is kell. Nincs most közös utunk, mert nekem a saját utamat fontos járnom. Tanultam egységben lenni önmagammal, és magamra figyelni és rengeteg felismerés jött közben.

A pártfogó legtöbbször nem tudja mit csinál és mit okoz bennünk, nekünk. Ha fájdalmat érzünk is először, amikor megjön a felismerés a tanításra rájövünk, hogy hálásnak kell lennünk, hogy bevállalta ezt értünk. A leszületésünk előtt megegyeztünk és bíztunk magunkban annyira, hogy van erőnk megoldani. És most emlékezünk és rátaláltunk erre a belső Erőnkre.

Valójában nem várhatunk senkire és semmire, hanem fontos elkezdenünk élni azt, akik vagyunk. Ezért hálásnak lenni mindennap, és ha valamit el szeretnénk érni, akkor azzal az energiával fontos egyesülnünk. Rájöttem milyen munkában tudok kiteljesedni, és ezt el is kezdtem csinálni.

Minden érkezik, amikor készen vagyunk rá. Lehet ez a munka, a kapcsolat, a gyerek bármi.

Pártfogó az, aki megmutatja, hogy ki vagy Te valójában, még ha ezt, akkor pofonnak éled is meg, mert ahhoz segít hozzá, hogy az utadat járd, és ne ragadj bele az illúziókba. Ezért nem tudsz másban csalódni, mert minden érted van, a Te fejlődésedért. Minden úgy van jól, ahogy van és a Te kiteljesedésedhez visz közelebb!!!

Hatala Ágnes

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.