Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szeretet áramoltatása

2013.10.06

267931.jpg

Mennyi minden beindul az életedben, ha végre tényleg megnyitod a szívedet és engeded a szeretet áramlást.
Fontos ez a téma, mert hatalmas ellenállások vannak az emberekben. Tudom, hogy olykor nehéznek érzed és hatalmas védőfalakat húztál, hogy ne is érezz a félelmek és fájdalmak miatt. De ha végre megengeded, hogy szeress, hogy adj és elfogadj azon a kis résen át beáramlik a szeretet.

Ne mond azt, hogy te nem tudsz szeretetet adni, vagy elfogadni, mert ez nem igaz. Egyszerűen csak eddig nem figyeltél rá, nem voltál tudatos.
Ha úgy döntesz, hogy mostantól biztonságos áramoltatni a szeretetet; szívesen adom és elfogadom! - az egész életed meg fog változni.
Megengeded magadnak ezt az érzést, amely az életünk alapja?

Nem számít, hogy viszonozzák, vagy sem, te csak adj és légy hálás azért, mert tudsz adni! Hidd el meg fognak találni azok az emberek, akik hasonlóak hozzád! :)

Hogyan kezdj hozzá?

Figyelemmel! Figyelj magadra, hogy neked mi a jó.

Szeresd meg a testedet, a sejtjeidet, szerveidet. Legyél hálás, hogy ilyen csodálatosan szolgálnak téged. Köszönd meg magadnak a képességeidet, a tulajdonságaidat, azt hogy most itt tartasz.

Lásd és érezd meg, hogy hova tartasz, mit szeretnél elérni, milyen irányba haladsz.

És ha magadban megérezted a szeretetet, így gondolj másokra is. Lásd magadban és másokban is a csodát!!!! Minden ember szeretni való, csak vedd észre a valódi Lényét! :) Lásd és érezd, ahogy a szeretetenergia elporlasztja magad körül az összes akadályt, ami a különböző életterületeidet nem engedte érvényesülni. Megérdemled!!!! Engedélyezem a tisztulást! Engedélyezem a tiszta szeretet áramlását!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.