Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szívtisztítás

2013.10.02

src_php.jpgSzerinted miért kapod a feladatokat? Miért kapod a szeretetet, figyelmet? Tudod magad felé is fordítani? Tudod önmagadat is szeretni? Tudsz önmagadra is figyelni, hogy mi a legjobb neked?

Ha nem, akkor miért várod, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a legjobb neked, ha magadnak sem adod meg?

Tudom, hogy mindenki hoz ilyen-olyan fájdalmakat, sérüléseket gyerekkorából, mert a szülők sem tudták megtanítani, megadni ezt nekünk. De nem kell, hogy így maradjon! Bármikor választhatod azt, hogy Te megadod magadnak és a családodnak, környezetednek.

Nem a múlton kell szomorkodni, hogy ez megtörtént, bár biztos oka volt, és meg kellett tapasztalnod, de bármikor dönthetsz úgy, hogy új valóságot, örömteli, szeretettel teli valóságot teremtesz magadnak. Ahol nem a hibákat fogod látni a másikban, hanem észreveszed, hogy szüksége van a támogatásodra és emeled a szereteteddel.

A szívedet nagyon sok olyan esküvel, fogadalommal blokkolod, amik a fájdalmakból, félelmekből fakadnak. Pl. sosem leszek szerelmes, mert csak megbántanak és fájdalmat okoznak, vagy a pénz miatt csak kihasználnak, ezért inkább ne legyen stb. Nem is kell hogy emlékezz rá mik ezek a fogadalmak, hanem hangolódj magadra egy kis relaxációban és old fel magadban.

Felszabadítom magam minden eskük alól, minden fogadalom alól, ami akadályozza, hogy örömteli életem legyen, hogy bőségben éljek! Engedélyezem magamnak a felszabadulást! A tiszta szeretetet választom helyette a szívembe. Ezt áramoltatom testem minden sejtjébe, minden szintjébe. Szeretem magam! Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok! Örömmel áramoltatom ezt a szeretetenergiát magamban és másoknak is! :)