Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

tanulni szeretni, vagy csak szívemet megnyitni?

2013.09.26

szerelem.jpgPár évvel ezelőtt, amikor valaki azt mondta szeretlek, csak néztem rá, hogy jó, de semmi érzelem nem társult hozzá.

Nem tudott eljutni a szívemig. Ezzel nagyon sok ember így van. Nem tanult meg, nem tanították meg szeretni. Ezek generációról ismétlődő blokkok voltak.

Most itt van az idő és a lehetőség ezen változtatni. Ha eldöntöd, és ezt az utat választod, lépésről-lépésre fog leomlani a szíved körül minden fal, gát, hogy megélhesd.

Ahogy magadat egyre jobban elfogadod és megszereted, ahogy a képességeidre, ajándékaidra fordítod jobban a figyelmed a hibák helyett, úgy fogsz egyre jobban nyílni a külvilág felé is. Egyre jobban fogod látni a másik Igaz Énjét is, a csodákat benne és ez a tapasztalás hatalmas ajándék lesz. Béke és öröm érzés a mindennapjaidban.

Fantasztikus megérezni ezt a boldog energiaáramlást. Mikor mindenkiben az ajándékokat és nem a hibát látod. Ha mindezt tisztán, örömmel így érzed, akkor már jó úton vagy önmagad szeretetében és a helyes önértékelésben is. :)

Minden oda-vissza hat; amint bent, úgy kint. Élvezd a szeretet áramlását! :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.