Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újratervezés az életedben :)

2014.01.08

Bármilyen döntést hozol is, az a Tiéd legyen!! :)

Többen megkeresnek azzal mostanában, hogy feszítő érzéseik vannak és olyan mintha összedőlne az életük tornya. Semmi nem működik és nem boldogok. Ez nem csoda, hiszen az elengedés az egyik legfontosabb feladatunk az új energiában. Elengedni a régi minőségeket és megújulni önmagunkban, a Kapcsolatainkban. Indulj el, cselekedj, változtass – örömtelien éld a saját életed! Mindent meg tudsz változtatni!

Elmozdulhatsz a régi energiákból, mintákból az új, tiszta energiák felé. Az életedben minden a Te szándékodtól, vágyadtól és hitedtől függ! Tisztán érezd a célod és tarts ki mellette!

Tudod, hogy miben hiszel? Mik az értékeid? Hol tart az önbecsülésed?

Úgy éled az életed, hogy harmóniában van az értékeiddel?

Meg tudod szervezni az idődet, az életedet? Van benne rend és összhang?

Ahhoz hogy megvalósítsd céljaidat, készíts tervet, és aztán indulj el a megvalósítás útján. Írd le mit szeretnél elérni, a megvalósuláshoz szükséges lépéseket és engedd be hozzá a lehetőségeket. Mi lehetséges ahhoz, hogy számomra a legmegfelelőbben alakuljon?

Abban tudsz igazán sikeres lenni, amihez adottságod, képességed van. Nézd meg mi érdekel, miről olvasol a legtöbbet, mi tölt fel már akkor amikor csak beszélsz róla. Csak azt tudjuk tökéletesen, lelkesen csinálni, amitől fontosnak érezzük magunkat. Ha megtaláltad ezt tanulj róla, tapasztalj, és add hozzá az egyéniségedet pluszként. Így azért lesz jó és más, mert Te csinálod, mert a Te értékeidet tükrözi!

A tetteink keltik életre az érzéseinket, tudásunkat, képességeinket és a tehetségeinket. Sokszor a gyakorlás, kitartás, szorgalom sokkal több lehetőséghez juttat az életben, mint a tehetség. Hiába olvasol bármiről, ha nem teszel magadért.

Legtöbbször azért nem valósítják meg az emberek a vágyaikat, álmaikat, mert félnek a kudarctól. Bárhol, ahol lehetőség van a sikerre, ott van a kudarc lehetősége is – tanuljunk a kudarcokból, ezek a tapasztalások fognak eljuttatni a sikerhez. Minél hamarabb, gyorsabban tanulunk, tapasztalunk, annál hamarabb érjük el az eredményt az életünkben.

A ki nem mondott, és meg nem tett cselekedeteidért senki sem fog emlékezni Rád!

Mágus az, aki megkapja az összes olyan lehetőséget, amivel élni tud, és amivel képes elindulni a saját útján. A Te lehetőségeid, a Te kezedben vannak: el tudsz indulni?

Ha szükséged van segítségre a régi energiák elengedéséhez és tisztításához az örömtelibb életedhez, akkor várlak szeretettel: www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/kezeleseim/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.