Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Varázslat - a régi lecserélődhet az újra

2014.03.03

lionsgate2.jpgMárcius 3-án, ma, a Szaturnusz hátrafelé indul a régmúlt energiáit jelképező Skorpió csillagjegyben, és Március 6-án a Jupter előreindul. Tökéletes rend: a régi lecserélődhet az újra. Rajtad múlik van-e erre lehetőség az életedben?

Nem is olyan régen egy csoportban az volt a vita tárgya, hogy elég volt az elengedésből, most már inkább csak a jó érzésekkel és a teremtéssel foglalkozzunk. Már eleget engedtek el és nem akartak a ’szarral’ foglalkozni. De kérdem én, ha nem takarítasz ki, akkor mégis hova szeretnél teremteni?

Tegyük rá a tejszínhabot a ’szarra’, és az új bútorokat a kupiba, vagy a szép új ruhát a lemerült testünkre? Ugye érzed, hogy ez nem lenne túl eredményes? Csak ideiglenesen éreznéd jól magad tőle? De mégis mit tegyél?

Kezd úgy, mint egy nagytakarítást. Először a lakásodban. Dobáld ki, amire nincs szükséged, amit nem hordasz, ami ott porosodik a szekrény mélyén és már ezer éve nem nyúltál hozzá.  Mi lenne, ha beindítanád az energiaáramlást és továbbadnád olyanoknak, akik értékelik, akik használnák?

Ha megváltozol, új energiáid lesznek, már nem érzed magad jól a régi ruhákban, a régi bútorok között. Elkezded felújítani. Ha vágysz megismerni a tudatosságod, a benned ébredező tudást, akkor már nem tudsz a régi feszültségekben maradni.

Elkezded feltenni a kérdést; hogy lehetne nekem olyan munkám, olyan párom, olyan emberi kapcsolataim, olyan otthonom, amiben jól érzem magam?

Vágysz erre, de mégis mi húz vissza? mi nem engedi, hogy meg is kapd?

Tegnap az egyik tanfolyamon nagyon ügyes volt az egyik hölgy mégis akárhányszor szóhoz jutott, az önbizalomhiánya és az elégedetlensége mutatkozott meg önmagával szemben.

Mi lenne, ha ezeket az energiákat, visszahúzó mintákat végre elengedhetnéd?

Mi lenne, ha végre tényleg azt élhetnéd, aki te vagy?

Szeretnéd egyáltalán?

Ha igen, van rá megoldás, hogy végleg elengedhessük az akadályokat, blokkokat, traumákat stb.

Több,  mint 10 éve foglalkozom különböző technikákkal, és ezek ugyanúgy megújulnak, felfrissülnek, mint minden technológia körülöttünk. Ahogy egyre nagyobb az éberségünk és egyre hozzáférhetőbb a tudásunk, úgy kapunk hozzá új ’technikákat’.

Fantasztikus megtapasztalni, hogy az energiák áramoltatása, közvetítése a saját tisztulásunk és ébredésünk által egyre hatékonyabb és megnyilvánulóbb az életünkben.

És ahhoz, hogy ezt élhessük, fontos figyelni önmagunkra. Ha feljönnek nehéz érzések, akkor érdemes megnézni, hogy kié ez, mié ez, mennyi belőle a miénk? Milyen energiákat, mintákat vettünk át másoktól? Utána a következő lépés ezektől megtisztítani magunkat és véglegesen elengedni.

Mennyire nehéz ezeket életeken át cipelni, generációkon át ismételni, hogy közben a legtöbben már azt sem tudják valójában ki vagyok én? Hol van az a végtelen Lény, aki tud teremteni? Akinek minden elérhető az Univerzumból? Mi lenne, ha felfedezhetnéd és megélhetnéd magadban?

Mi lenne, ha végre az, amit elengedsz, végleg kitisztulna az életedből? Életeken, generációkon át.

Ezekhez fogok most tanfolyamokat, tréningeket, kezeléseket tartani.

Érzed a hívást, hogy elindulnál ezen az úton?

Itt érdeklődhetsz: http://www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/meditaciok--programok/

Hogy lehetne még könnyedebb és örömtelibb az életed?


Várható programok március-április hónapban:

Access Bars tanfolyam 2014.03.22. 9:30-17:30

http://www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/meditaciok--programok/03.22.-access-bars-tanfolyam---hozzaferes-a-tudatossagodhoz.html

Kényelmes gazdagság - Bőség workshop 2014.03.12. 17:30-21:00

Önismereti workshop 2014. 03.19 . 17:30-21:00

szeretetteli önkiteljesedés - könnyedd és örömteli élet

Kapcsolatok workshop 2014.04.09 17:30-21:00

baráti, családi, társas kapcsolatok

Testkép workshop 2014.04.23 17:30-21:00

örömtelien a testemben  - egészség, önelfogadás

A workshop estek főleg gyakorlással fognak telni. Tisztítjuk az akadályozó hitrendszereket és  blokkokat és új lehetőségeket engedünk az életünkbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.