Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

SOP - a lehetőségek szimfóniája testkezelés

2017.01.01

Tudtad, hogy a tested a legtudatosabb? mégis mennyire figyelsz rá?

Leginkább ki szeretnénk találni mindent gondolatokkal, érzésekkel, így következtetünk, számítunk, ítélünk, bírálunk és mindenről rengeteg nézőpontunk van.

Mi van, ha a tested egy csodálatos érző, érzékelő organizmus, ami mindenről leveszi és érzékeli az információkat, de egyáltalán nem figyelünk rá. 

Mikor figyeltél úgy a testedre, hogy semmilyen ítéleted nem volt róla? Mikor kaptál ilyen figyelmet másoktól, hogy semmilyen ítélet és bírálat nem volt a másiknak rólad és a testedről?

Szinte soha nem kapjuk ezt meg.

Gary Dougles az Access Consciousness® alapítója, szokta kérni tőlünk, hogy játszunk azzal, hogy az Ő szemén keresztül nézzünk magunkra, mert neki semmilyen nézőpontja nincs rólunk.  a22ec1f6fb12058e6721a46af8044e83_large.jpg

Milyen lenne Neked és a testednek egy ilyen varázslatos kezelés, ahol megnyitjuk a teret, hogy bárki és bármi lehess, amit csak szeretnél? Mennyi lehetőséget és változást hozhatna?

Mi az amiből igazán többet szeretnél (pl. könnyebb éberség, örömteli szex, nagyszerűbb befogadás stb.) ?

Ez egy fantasztikus testkezelés, ahol masszázságyon dolgozunk a Lényeddel, a testeddel és az energiákkal. Lenne kedved kipróbálni, tapasztalni?

 

 

Hozzájárulás és befektetés önmagadba bevezető áron 20.000.- Ft

 

Bejelentkezés és érdeklődés:

Hatala Ágnes +36(30)725-8943

onfejlesztonaplo11@gmail.com

 Budapesten és Egerben is tartok kezeléseket, oda is be lehet jelentkezni.