Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Access Bars tanfolyam

2018.08.08

Ha itt az idő a változásra, de nem tudod hogyan indulj el, itt egy eszköz, ami hatalmas hozzájárulás lehet az életed minden területéhez.

accesslogo.jpeg

Egy agykutató méréseket végzett Access Bars előtt és után, és kiderült, hogy ennyire gyors változást még soha nem tapasztalt! Gamma agyhullámok alakultak zömmel, ami az éberség és kreativitás kísérője. Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat. Már végeznek átfogó kutatásokat és vizsgálták az aurát is.  Kimutatták, hogy helyreállítja az aura sérüléseit is. access_bars_hatasa_hoterkepes_felvetel.jpg
Az Access egy nagyon hatékony technika, amivel nincs határ az életedben csak végtelen lehetőségek. Minden egyes nap és tanfolyam ezt mutatja meg.
Nagyobb lesz a befogadásunk, nagyobb a teremtő és generatív energiánk és olyan lehetőségek jönnek a testünkkel és az életünkkel kapcsolatban, amiket eddig nem is gondoltunk volna.

 

Agykutató mérései előtte és utána (felirat a jobb alsó sarokban állítható)

Nagyon fontos, hogy Te válassz! Hajlandó lennél elköteleződni az életed mellett?

Hajlandó lennél megnyílni és beengedni még több lehetőséget az életedbe?
Mi minden lehetséges még, amire soha nem gondoltál a munkádban, a kapcsolataidban, a családodban?
Hajlandó lennél befejezni az önkorlátozásodat és a bizonyításokat magadnak és másoknak?bars.jpg

Mindenhol, ahol rosszá teszed magad, hajlandó lennél ránézni és elengedni?

Szeretnéd lebontani az önkorlátozó falaidat? Szeretnél egy új valóságot magadnak? Mi a Te tudásod, képességed és kapacitásod, amit, ha meglátnál, megváltozna az egész valóságod?

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok. 

Te magad vagy a változás forrása és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben. :)

Magadnak is fogod tudni futtatni a bárjaidat, hogy a minden nézőpontot fel tudj oldani és kitisztítani, hogy már ne legyenek hatással a jövődre.


bars-kep.jpgA legtöbben meglepődnek, hogy akár egy kezelés is mekkora változást hozhat az életükbe. Ez mind a lelki, mint a testi gyógyulásban segít.

Egy csodás videó róla, van hozzá magyar felirat is (jobb alsó sarokban be lehet állítani) :

Hatékonyan, maradandó változást érünk el vele és magunkon is használhatjuk!!
Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelivé és kreatívvá válik az életed. Ez egy maradandó tisztulás!
Ezeket úgy fogjuk elérni, hogy tanultok egy módszert, ami segíteni fog az akadályok elengedésében, úgy hogy barokat fogunk futtatni a fejeteken és a testeken, hogy ez a blokkoló energiamintázat átalakulhasson és kitisztulhasson.


accessfej.jpegMik a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

A tanfolyamon megtanulhatod a barok általi tisztulást, elengedést, és tanítok a befogadáshoz, teremtéshez is technikákat.
Két kezelést fogsz adni és kettőt kapni, hogy megtanulhassátok érzékelni a pontokat.
Hogy lehetne még könnyedebb és örömtelibb az életed?
Akik elvégzik, nem csak önmagukon segíthetnek általa, hanem kezelhetnek is vele.

Oklevéllel rendelkező, regisztrált terapeuták lesznek.

Hogy férhetnél hozzá új képességeidhez és adottságaidhoz?
Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőséghez?

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben. :)

 

Befektetés önmagadba :  60.000.-Ft
15 éves korig ingyenes, 16-17 éves korig 30.000.- Ft
Ismétlőknek is 30.000.- Ft

 

A következő időpont:

V.Budapest, 2018.08.08. szerda 9:00-17:00

V.Budapest, 2018.08.28. kedd 9:00-17:00

V.Budapest, 2018.09.19. szerda 9:00-17:00

V.Budapest, 2018.10.10. szerda 9:00-17:00

 

Bejelentkezés: Hatala Ágnes
+36(30)7258943
onfejlesztonaplo11@gmail.com

Örömmel várlak! :)

" Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém"

Hogy lehetne még ennél is jobb?

"Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosságnak a hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "- Gary Douglas