Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Démonokkal fertőzött testek tisztítása és életenergia helyreállítása - Access Body tanfolyam

2017.02.15

Mik a démonenergiák?

Itt ragadt energiák, vagy teremtett lények, programok. Amiknek túl sok energiát, feladatot, figyelmet adunk. Még az ítélet, bírálatok és nézőpontok fentartása is lehet ez. Olyan kontrollenergiák, amiket te teremtettél, tartasz fent. Mi kéne ahhoz, hogy ráláss, és tudd tisztítani? Mi van, ha az életeben fentartott programok csak emiatt működnek?

Amint rálátásunk van, máris nálunk az irányítás saját életünkben. Amíg az öntudatlanságot választjuk, addig lehetnek zavaró ráhatások.

duality_by_d3rkangel.jpgHány olyan terület van az életedben, amiken nem tudsz változtatni? Hány ilyen kontrollentitást kértél fel hozzá, hogy fenntartsa?

Ez a tanfolyam, egy Access testkezelés tanfolyam, ahol a testet fogjuk tisztító és helyreállító energiákkal kezelni, és közben figyelni mik kapcsolnak be és jönnek fel, mint korlátozó nézőpontok.

A tested változásával, mekkora változást tudunk generálni az életedben is?

Időpont: 2017.02.15 17:30-20:30

Helyszín: Budapest, IV. kerület

Az oklevelek, anyagok miatt és hogy párban legyetek fontos a bejelentkezés.

Befektetés magadba: 24.000.- Ft/ Access testkezelés-tanfolyam

(Minden második testkezelés tanfolyam amire jössz 5.000.- Ft kedvezményt kapsz.)

15 éves korig ingyenes, mert a gyerekek nagyon tiszta hozzájárulások minden tanfolyamhoz - sokkal könnyebben áramoltatják az energiákat, kevesebb a nézőpontjuk. 16-17 éves korig és ismétlőknek fél áron vannak a tanfolyamok.

Ha nem jók az időpontokat jelezd kérlek, és szervezünk új időpontot is.

Hatala Ágnes
mobil: +36(30)7258943
email: onfejlesztonaplo11@gmail.com